Arendonk Links
 
 

A    B    C    D    E
F    G    H    I    J
K    L    M    N   O
P    Q    R    S    T
U    V   W   X-Y-Z

Uitwijkelingen Verenigingen Mededelingen
Buurgemeenten

Link toevoegen
Link wijzigen
Home

Site Search

Arendonk links
 

 

Het Zejeverhukske anno 1997...

 

Echte nostalgie... Het zal waarschijnlijk bij veel internetters van het eerste uur  mooie herrinneringen oproepen.
"Het zejeverhukske"
zoals het indertijd was met originele images en backgrounds

De links en e-mail adressen die in het zejeverhukske vermeld waren zijn uiteraard niet meer geldig, om misverstanden te vermijden zijn ze dan ook weggehaald. Veel personen die hieronder aan bod komen kun je echter nog terug vinden op één van de andere paginas van de " Arendonk Links en e-mail" website.

 


Het zejeverhukske
Arendonk

Zit je als Arendonkenaar met een baksteen in uw maag?
Wil je de plezante eens uithangen, of wat zejever verkopen?

Arendonk Hier kon je klikken om zejever in te zenden! Arendonk


Ik verbind mij ertoe de eerste tien personen die een boodschap voor het zejeverhukske schrijven , bij de eerste gelegenheid die zich voordoet een pint te betalen .
Rik Spoormans 1/7/97

Binnen bepaalde tijd zal internet met zijn onbegrensde mogelijkheden niet meer weg te denken zijn uit onze beschaving. De grote steden hebben reeds hun digitale stad, in Nederland zijn er al gemeenten die hun eigen internet server hebben , en internet gratis aanbieden aan hun inwoners.
Rik Spoormans 6/7/97

Rikske, ik ga een pint verdienen!!!!! Ik ben de plezantse van de mannen die de gaas doen branden, (dan weet ik het niet meer) en de wijven ambeteren. Ik heb uwe site eens grondig doorgelicht en een paar puntjes genoteerd. Morgen op 't werk(!!??) meer. Heb ik nu één glaasje gerstenat verdiend of kom ik telaat ?? Groetjes.
Luc Curinckx 17/7/97

Zeg Rik , mag da ook een Palmke zijn?? Ik heb je al wel eens een E-mailtje willen sturen over je Home-page maar nu ik er een pintje mee kan verdienen ga ik dat nu doen. Ik vind het een mooi initiatief van je om eens iets over Arendonk op het net te zetten Het is best interessant, dat kun je van vele andere Home-page niet altijd zeggen. Proficiat !! Rik ,santé en dat we er nog veel mogen mogen hé
Jan Verrijdt 19/07/97

Rik, dit is de eerste keer dat ik via het internet een pint verdien; hopelijk scheurt ge hier uw broek niet aan.... !? Ik hoop dat ik u tegenkom tijdens het vrijkermis muziekfestival bij Harmonie de Arend op de Wampenberg; dan kunt ge mij die pint rechtstreeks aan onze tapkast betalen...Veel succes met uw Arendonkse Website !! Muzikale groeten en misschien tot binnenkort!
Roger Jacobs 20/07/97

Zo Arendonk, hier een berichtje van het (verre) Leuven. Wat leuk om vanuit Leuven toch nog in Arendonk te kunnen zijn. Een schitterend initiatief!! Mijn collega-informaticatstudenten zijn er van onder de indruk dat zo'n klein dorpje zijn eigen site heeft op het grote net; gefeliciteerd Rik. Tot in Arendonk, tot in 't echt.
Donald Uck
P.S. Zit ik nog binnen de tien??????
Grimme Bogaerts 30/9/97

Beste Donald Uck je bent de vijfde en je hebt dus je pintje verdient, zodra ik tien inzendingen heb zal ik mijn schuld aflossen, ik vraag mij trouwens af of dit zou kunnen op een treffen van de Arendonkse internetters zodat we elkaar in het echt ook eens allemaal kunnen leren kennen.
Rik Spoormans 3/9/97

Vandaag hebben we onze internettoegang aangeschaft. Met het bericht uit De Kempenaer in het achterhoofd ben ik onmiddellijk op zoek gegaan naar de "rsp" website. Na twee pogingen al gevonden. Bij het lezen van het zejeverhukske heb ik slechts een probleem. De tekst is te breed om volledig op mijn scherm te krijgen. Ligt het aan ons?Carine kijkt wel mee wat ik doe met internet en surfen, maar ze weet toch nog niet goed waar het voor dient. Tot we www.wijnegem-shoppingcentre.be gaan vinden waarschijnlijk.Proost!
Herman en Carine Meynendonckx-Van Bouwel
22/10/97

khowp dà ewwe schowèn websaait ok vur diej meinse is diej deuver nimèr in Oarendoenk wojnne, mèr z'allemoal noeg eun werm het tuwdroage.  Schowwen koemplemente eut Tunnet !
Johan Lavrysen 8/11/97

Ik hou van jullie allemaal.  Mijn kleine zeversmoeltjes !!!!!

5 MINUTEN LATER:

Sorry voor daarnet. Ik ben namelijk een beetje dronken.  Ik ben namelijk geslaagd voor mijn theoretisch rij-examen.  Tot de volgende keer.
Groetjes uit het verre Leuven. Donald Uck !!
XXX Grimme Bogaerts 14/11/97

Beste Onald Uck,Wanneer is je praktisch examen? Als je dat examen namelijk gaat vieren vóór je eraan begint, dan wil ik NIET op de baan zijn! Een succesvol ritje toegewenst.
Herman Meynendonckx 8/12/97

Dit is geen gezever. 't Zijn geen originele, maar wel oprechte wensen voor een surfvol kerstfeest en nieuwjaar 1998.
Herman Meynendonckx 22 december 1997

Misschien een overbodige vraag: is de drink al doorgegaan? In ieder geval: een mooi initiatief Rik, proficiat. En aan alle Arendonkerinternet(s)ters: de beste wensen voor 1998.
Karel Lavrijsen 29/12/97

Kan goed zen dak te laat zen hoor, wantt dat kunnen er al goed 10 geweest zen.....mer as ik nog niet te laat zen....ik hem nen bril op eh...zodat ge me kent....as ge me zie....;-):-)
As ge me tegen komt.....wil niet de flauwen uithangen eh...mer ne goeie Spa met brubbels in da's goed dan....;-)
Karel Kuipers 15/1/98

Hoi Rik,
Dit is nog eens een geweldig initiatief. Ons eigen gezellige Arendonk met zijn eigen website.
Hopelijk is dit de start van een site waar nog veel meer over Arendonk op kan, want zoals iedereen weet is er in Arendonk altijd wel iets te beleven.
Ik hoop echt dat dit initiatief een aanzet is voor andere verenigingen en instellingen in Arendonk om mee op de kar te springen.
Alvast nog veel succes toegewenst !!
Bart Vosters 28/01/1997

De eerste 10 pinten zijn verdeeld. De volgende 20 komen eraan !!!
Hoe? De eerste 20 die een E-mailtje sturen naar mij en meedoen aan de dropping/avondwandeling  van de K.W.B. krijgen nen borrel of iets anders aangeboden bij aankomst.

Waar? 27/2/98 vertrek aan 't Paradijs om 19.30
Lieven Van Baelen 8/2/98

Zeg mannen, (of niet soms ??? op een vrouw na) Wie gaat er mij die lekkere Belgische pint brengen ?(T'is te hopen dat het een Jupilerke is) .t'Paradijs is hier ver weg ,zulle ! Niettemin veel plezier en groeten vanuit een nat California.
Domi Logie 20/2/98

In California ist' mischien wel nat maar hier in Canada hebben ze weer ne halve meter sneeuw neer gekapt so stuurt mij maar ne doubele borrel in de plak van een jupilerke .Als er in Arendonk nog iemand is die me herinnert laat me maar iets weten .
Robert Van Deuren 12/3/98

'T is me wat.....
In Californie hebben ze veel nat... ,
in Canada ligt een halve meter sneeuw ...
en hier in Arendonk waait het veel :<))))
Rik Spoormans vrijdag den 13é

As ik een pint kraaig, mutte gallie wel na de renova komme.
Bart Van Gestel 15/3/98

Dag Bart ,
De tien pinten die ik zou betalen zijn al een hele tijd verdiend en ik denk dat de aankomst van de dropping van de KWB na veertien dagen ook al opgeruimd is . Maar.... op een pintje meer of minder kijk ik niet ...en wie weet kom ik na de samenkomst van de Arendonkse internetters op 10/4/98 in het Valkenhof wel eventjes naar de Renova afgezakt ;<)
Groetjes Rik .

Ik doe zo maar wat op pc. Ik ken er eigenlijk ook niks van. Maar na de sexplaatjes heb ik zowat een record aantal sites bezocht. Jammer, dat ik wellicht niet lang genoeg kan leven om ALLES gelezen te krijgen. Ik heb ondertussen via andere sites contacten met collega's politiemensen uit de hele wereld. Ik ben zelfs correspondent geworden van een politiekrant in Texas. Wel vreemd wie ge allemaal tegenkomt op deze site. Alle, suces ermee.
Leon Van Gestel 20-3-98

Vanaf nu begin ik "enthousiast" (?) te blokken voor de komende examens.
Al wie me wenst aan te moedigen (ontmoedigen) mag gerust een mailtje sturen.
Alvast bedankt en tot ziens.
Grimme Bogaerts 13 mei 1998

Om misschien iets meer met elkaar te kunnen communiceren, en om Arendonkenaren van over de ganse wereld ook eens hun babbel te kunnen laten zien, moeten we eens de handen uit de mouwen steken en een channel op IRC (Internet Relay Chat) gaan openen (zoiets als #Arendonk bv.) . Bij mijn weten bestaat zoiets nog niet.
En daarbij, waarom makkelijk doen als het moeilijk ook kan :)))
Evt. geïnteresseerden kunnen mij bereiken:
- vrijdag 's avonds in de Renova

- op irc.dal.net in channel #belgiumcafe (gewoonlijk 's zaterdags 's namiddags en:of zondagnamiddag) zoek naar nickname RenJunior of vraag aan andere aanwezigen met commando !seen RenJunior
Pfff....zo da was't, en nu hopen dat 't gelezen wordt.  ;)

Bart Van Gestel 23/07/98

Prima idee Bart enige tijd geleden wilde ik een chatbox in het zejeverhukske te maken . Helaas de tijd ontbreekt me , als er iemand goesting heeft om deze klus te klaren geef me dan maar een seintje ik heb de java applets hiervoor in huis.
Rik 23/7/98

Hallo allemaal,
na een afmattende tweede (!) zit, ben ik weer in Leuven aanbeland om me met goede moed op de derde licentie informatica te storten. (Ik was er dus door.)
Ik zal nog wel eens van mij laten horen het komende jaar. Groetjes aan allen.
Grimme Bogaerts 28/09/1998

Grimme is ne slimme !!!
Grimme is ne zot, daarom zit hij op kot !!!
Grimme eet uit een tloor, daarom wordt hij
P A S T O O R !!!
Groeten Donald TRUCK
John Demol 30/9/98

Een versje over Donald Truck:

Toen ekik nog in 't zesde zat,
was de Grimme zo slim als wat.
Eigenlijk was ik daarop jaloers,
maar wat wil je, ik was ook zo boers.
Dus moest ik hem toch met iets kunnen plagen
zodat ook hij over iets zou gaan klagen.
Ik schold hem dus uit voor pastoor.
Gelukkig had niemand door, dat niet hij ,
maar ekik pastoor worden wou omdat ik eigenlijk wel van mannen hou.
Dus zie je mij wel zitten,
blijf dan niet pitten,
maar stuur een email naar mij,
daarmee maak je mij reuzeblij!!
Marco Billen 02/10/1998

 

Mijn gedacht:

Samen maken ze veel lol,
John demol is ne ferme genol,
en Marco Billen staat achter het (zejever) hukske te gillen.
Rik 2/10/98

Ik kom hier efkes vertellen da'k een nieuw e-mailadres heb, zoals ge ziet
En de IRC geïnteresseerden moeten maar eens mailen he. #Arendonk is altijd open op DALnet (nie zeker da'k er altijd ben, maar ja, ge weet wa'k bedoel) (Die 't nie weten, vragen 't  maar aan mij)
Bart "RenJunior" Van Gestel

3 oktober 98

 

Wegens tijdsgebrek en omdat vele inzendingen die binnenkwamen te pittig waren om te publiceren is "het zejeverhukske" eind 1998 van het internet gehaald.

 

menu

 

Arendonkse TeloorlekkerToremansmolenArendonks Heem- en sigarenmakers museumArendonk Links in de persUit de oude doos van de Arendonk links

 
   
Arendonk links